Skip to content

Reviews

Wat zeggen onze klanten?

25 jaar ervaring

Kwaliteit is uitgebreid getest

Klantenservice

24/7 bereikbaar via e-mail

Gratis bezorging

Binnen Nederland en België

Gratis testen

30 dagen op proef

Mijn dochter en ik hebben allebei last van hooikoorts en astma. Ondanks dat we hiervoor veel medicijnen gebruikten, konden we niet vrij ademen. Vooral ’s nachts moesten mijn man en ik vaak ons bed uit, omdat onze kleine meid last had van hoestbuien. Van de dealer mochten we de Puur Air One twee weken proberen. Al na 2 dagen merkten we verschil. En nu gebruiken we helemaal geen medicijnen meer. Mijn puffer heb ik al maanden niet nodig gehad en iedereen slaapt ’s nachts lekker door. De lucht is schoon en we voelen ons allemaal fitter!

Randi Schuster

32 jaar

Al bijna 20 jaar heb ik last van astma. Ik gebruikte dagelijks medicijnen om me enigszins goed te voelen. Daarnaast probeerde ik van alles om mijn klachten te verminderen. Van acupunctuur tot homeopathische middelen. Toen ik de Puur Air One zag, was ik sceptisch of dit zou werken. Ik zet het apparaat ’s avonds aan in mijn slaapkamer, voordat ik naar bed ga. Vroeger werd ik altijd ’s nachts wakker, omdat ik niet goed kon ademen. Nu heb ik geen last meer van een droge keel en ik hoef niet meer half rechtop te slapen om voldoende lucht te krijgen. Ik word uitgerust wakker en ik gebruik bijna geen medicijnen meer. Air-Puur One werkt echt en laat mij weer vrij ademen!

Louise Rost

30 jaar

Elke avond draait de Puur Air 1 in onze slaapkamer, waardoor we veel fitter opstaan. Ik heb eindelijk geen last meer van eczeem in mijn gezicht. Ook gebruiken we de luchtreiniger om schimmels te doden in de badkamer. Hij zuivert zelfs nare kookluchtjes!

Lindsay van de ven

41 jaar

Ik leed jarenlang aan ademhalingsproblemen door pollenallergieën. Sinds ik mijn luchtreiniger heb gekocht, voel ik mij veel beter. De allergie voor berkenpollen die de hele lente voor mij verpestte, verdween bijna volledig. Mijn luchtreiniger draait de klok rond als er veel pollen in de lucht zijn of wanneer ik de allergie voel opkomen. Mijn ademhalingsproblemen zijn bijna helemaal weg. Net als mijn loopneus, jeuk huiduitslag.

Lissy Holtegaard

75 jaar